Träna i Kungälv

Kungälv, Västerlanda. Utomhusyoga med Clara Dymén

träna i Kungälv

Personlig träning och gruppträning i naturskön miljö, 25 min från Kungälv!

Här tränar du i en ljus och luftig lokal med stora fönster och dörrar rakt ut mot skog och natur. Vi erbjuder personlig, individanpassad träning på plats i studion i Västerlanda, utomhus eller online via Zoom. I studion har vi tillgång till fria vikter, kettlebells, TRX och andra redskap som den unika Garudamaskinen.

Du tar dig enklast till studion med bil, men det går även bussar från Kungälv som stannar på gångavstånd från oss.

träna i Kungälv

träna i uddevalla

Vi har även olika former av gruppträning, som yoga, garuda och cirkelträning. Beroende på årstid och förutsättningar kan även dessa ske utomhus, antingen i vårat utegym eller i skogen i form av t.ex. Skogsyoga. Här låter vi olika asymmetrier och skogens skiftande miljöer både utmana och ge stöttning i yogasekvenserna. En stor sten eller en stabil trädstam kan assistera oss vid olika typer av inversions (upp-och-ned positioner). Medans det ojämna underlaget kräver mer koncentration och närvaro när vi jobbar med färre kontaktpunkter…

Vi utnyttjar Västerlandas fantastiska sjöar och/eller havet utanför Stenungsund för att träna Board Yoga och Stand Up Paddle. Board Yoga och Stand Up Paddle tar dig riktigt nära naturen på ett spännande och, för många, helt nytt sätt. Beroende på hur vi paddlar och vad vädret ger oss för förutsättningar kan yoga på bräda och SUP ge alltifrån vilsam återhämtning och en form av rörlig meditation till effektiv träning. 

Du tar dig enklast till studion med bil, men det går även bussar från Lilla Edet som stannar på gångavstånd från oss