SCHEMA & PRISER

Schema & Priser

UTOMHUSTRÄNING 

TISDAGAR – kl. 18.00-19.00
Under en timme tränar vi helkroppstyrka utomhus, med inslag av rörlighet och pulshöjande moment. Du får jobba med både kroppsviktsövningar såväl som med fria vikter, TRX, rep m.m. Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta och då vi jobbar i små grupper finns det möjlighet att anpassa övningarna och få individuell hjälp. Från 12 år och uppåt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! 

Pris: 160sek / 1 GT-klipp
OBS: Bokning/Avbokning senast kl. 09.00 samma dag som klass, med reservation för eventuella schema ändringar, klassen kan komma att ställas in vid för få anmälda deltagare.
(skriv datum och ”UTOMHUSTRÄNING” och aktuellt datum vid bokning)

YOGAKURS

8-VECKORS KURS, TORSDAGAR med start 8/9 (övriga datum 15/9, 22/9, 29/9, 6/10, 13/10, 20/10 och 27/10) – kl. 18.15-19.15
8 torsdagar med flödande yoga som tar dig från liggande och mer avlastande sekvenser, upp till sittande, 4-fota och stående delar -vilka bjuder in till mer utmaning. Kursen håller ett långsamt tempo från start för att sedan byggas upp till ett något snabbare tempo med mer sammansatta och längre sekvenser. Den passar därför dig som inte yogat så mycket tidigare, dig som är helt ny inom yoga och/eller dig som vill ha tid till att utforska just din kropps vinklar och möjligheter. Men då gruppen hålls liten och enbart körs på plats i studion finns möjlighet till hjälp med att anpassa yogan utifrån just dina förutsättningar, så att även du som upplever någon form av begränsning, långvarig smärta eller utmattning kan delta. Varje tillfälle avslutas med en skön avslappning.

Pris: 1400sek, i priset ingår lån av manduka yogamatta, props och te. 
*Innan du bokar, läs igenom villkor för kurs längre ned på sidan*
(skriv ”YOGAKURS” vid bokning)

YOGA & KALLBAD

4 SÖNDAGAR med FLÖDANDE YOGA kombinerat med KALLBAD, start 2/10 (övriga datum 23/10, 13/11 kl. 10.30-12.30 och 4/12 kl. 16.00-18.00)
Under fyra söndagar praktiserar vi yoga i en varm studio, kombinerat med kallbad i en av Västerlandas vackra sjöar. Kursen startar i oktober, en perfekt tid att introducera kallbad och vänja kroppen vid allt kallare vatten. Mellan tillfällena uppmuntras du till att yoga på hemmaplan (du får en kort yogasekvens med dig vid första tillfället) och att fortsätta bada eller duscha kallt. 
Du behöver inte ha några förkunskaper av yoga eller kallbad sedan tidigare. 
Du som inte kan eller inte vill bada, kan ändå var med på yogan och får en skön och avkopplande upplevelse i naturen under själva badturen.

OBS: Rådgör med din läkare innan du anmäler dig om du har högt/mycket lågt blodtryck eller har/haft problem med hjärt- och/eller lungsjukdomar.

Pris: 1200sek, i priset ingår lån av manduka yogamatta, props och te
*Innan du bokar, läs igenom villkor för kurs längre ned på sidan*
(skriv ”YOGA & KALLBAD” vid bokning)

SPACE M YOGA

8-VECKORS KURS, TORSDAGAR med start 3/11 (övriga datum 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12 och 22/12) – kl. 18.15-19.15
8 torsdagar med space m yoga som tar dig med på en 360 graders resa runt din matta. Kursen håller ett långsamt tempo från start för att sedan byggas upp till ett snabbare tempo med mer sammansatta och längre sekvenser. Då gruppen hålls liten och enbart körs på plats i studion finns möjlighet till hjälp med att anpassa yogan utifrån just dina förutsättningar, så att även du som upplever någon form av begränsning, skada eller långvarig smärta kan delta. Varje tillfälle avslutas med en skön avslappning.

Pris: 1400sek, i priset ingår lån av manduka yogamatta, props och te. 
*Innan du bokar, läs igenom villkor för kurs längre ned på sidan*
(skriv ”SPACE M YOGA” vid bokning)

Schema & Priser

Schema & Priser Clara Dymén

PRISLISTA & VILLKOR

Personlig träning*
1-klipp 650:-
5-klipp 3 000:-
10-klipp 5 850:-

Personlig träning 60 min & Svensk Klassisk Massage 30 min*
1-klipp 1 050:-
5-klipp 5 000:-
10-klipp 9 500:-

PT Duo (2 pers)*
1-klipp 950:-
5-klipp 4 500:-
10-klipp 8 550:-

PT Small Group (3-5 pers)*
300 :- / p.p.

OBS Träning- och Kostupplägg utförs enbart vid köp om minst 5-klipp.
*Priserna gäller 60 min Personlig Träning (& Smärthantering) ink. moms i studion eller online om inget annat uppges.
Vid annan plats tillkommer eventuell resersättning.

Klasser**
1-klipp 160:-
10-klipp 1 400:-

**Priserna gäller 60 min gruppträning ink. moms i studion/utomhus eller online.

Kurser / Workshop
Se aktuell Workshop / Kurs för pris.

PT SUP***
90min 1 600:-
120min 2 150:-

***Priset inkluderar hyra av bräda och paddel och gäller för SUP och BOARD YOGA i Västerlanda, Lilla Edet, Stenungsund eller annan plats

Personlig träning
-Avbokning av PT skall ske minst 24h innan bokad tid. Sen/Ingen avbokad tid debiteras.

Klasser
-Bokning/Avbokning skall ske senast 10.00 samma dag.
-Vi förbehåller oss rätten att ställa in klass pga för få anmälda deltagare, sjukdom eller nya direktiv från FHM.

Kurser / Workshops:
-Anmälan till kurs/workshop är bindande och kan ej avbokas, men du kan själv överlåta din plats. Detta behöver då meddelas skriftligt innan kursstart.
-Under kurs/workshop kan fotografering/filmning komma att ske, materialet kan användas i marknadsföringssyfte. Önskar du INTE medverka på foto/film meddela detta innan kurs/workshop.
-Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurs/workshop vid för få anmäla deltagare, sjukdom eller nya direktiv från FHM.

schema & priser Clara Dymén

Event

Privata event och workshops, för er som önskar inspiration till ny och annorlunda yogaträning, testa på Garuda eller träna utomhus med TRX, kettlebells m.m finns möjlighet att boka in en grupp i Västerlanda eller att boka mig som gästlärare. 

Har du en egen yogastudio, ett gym eller liknande och vill komma hit för att få inspiration och en riktig rörelseboost? Ta med dina instruktörer eller medlemmar för en 1/2- eller heldag skräddarsydd för er med träning, natur och god, näringsrik mat!