PERSONLIG TRÄNING

MVMNT & YOGA

Personlig Träning

Personlig, individanpassad träning på plats i studion i Västerlanda, utomhus eller online via Zoom. I studion har vi tillgång till fria vikter, kettlebells, TRX och andra redskap som den unika Garudamaskinen, Garuda Apparatus. Läs mer!

En av de viktigaste komponenterna för att få resultat och progression i vår träning är kontinuitet. Alltså att träningen blir av, vecka efter vecka. Här får du hjälp med att bibehålla den kontinuiteten samtidigt som vi ser till att din träning är både effektiv och hållbar.

Träningen läggs upp utifrån dina behov och vad du önskar få ut av din träning med mig. Kanske har du specifika prestationsmål, smärtproblematik eller en skada att ta hänsyn till. Vill få hjälp med att utveckla din yogapraktik, börja styrketräna eller ”bara” önskar träna på ett roligt och varierat sätt.
Hör av dig och berätta mer om dina mål och när du vill börja!

PT Duo & PT Small-Group

Vill du hellre träna med en kompis, familjemedlem eller partner?

Med PT Duo och PT Small Group kan du dela din rörelseglädje med 2-5 personer. Jag lägger upp träningen efter era mål och förutsättningar. Ni väljer om passet skall fokusera på yoga, garuda, styrketräning eller en kombination. Träningen kan ske inomhus i studion eller utomhus.

Önskar ni en ”efterträningssmoothie”, raw food fika eller liknande fixar vi såklart det.

Kontakta mig HÄR för mer info och bokning!