FÖRETAGSTRÄNING & PRIVATA EVENT

INSPIRERANDE & PERSONLIGA

Workshops & Event

Önskar du boka företagsträning, ett privat event eller en workshops finns möjlighet att ta med dina anställda, dina instruktörer, kompisgänget etc. hit för träning, inspiration, natur och god, näringsrik mat. Vi skräddarsyr upplägget till er och kan förutom olika typer av träning och yoga erbjuda workshops och föreläsningar inom kost och smärtfysiologi.

Nedan kan du se exempel på hur företagsträning / events kan se ut.

Exempel på företagsträning


Morgonklass

Börja dagen med rörelseglädje och gemensam träning. Ta med er energin från träningen till resten av dagen och skapa bra förutsättningar för en effektiv och inspirerande arbetsplats. Önskar ni en näringsrik smoothie eller lättare, hälsosam frukost efter träningen fixar vi det!

Lunchklass

Förläng lunchen och träna flödande yoga, garuda eller högintensiv cirkelträning tillsammans. Vi anpassar och skräddarsyr träningen utifrån era behov.

Kvällsklass

Att ha en tid att passa och en grupp att träna tillsammans med gör det lättare att få träningen gjord. Här får ni fördelen av att träna tillsammans och göra något gemensamt utanför arbetet men i en tillräckligt liten grupp så att alla får möjlighet till individuell coachning.

Har ni egna idéer om upplägg, tveka inte att höra av er! För mer info, prisuppgifter och bokning mejla oss på hello@claradymen.se eller använd vårt kontaktformulär.

hello@claradymen.se
+46 733 668 731

Västerlanda Norgård 125
Västerlanda, Lilla Edet